Un nou produs montan a fost înscris în Registrul național al produselor montane

186
Un nou produs montan a fost înscris în Registrul național al produselor montane - unnouprodusmontanafostnscris-1541522351.jpg

Articole de la același autor

La finalul lunii octombrie 2018, încă un produs a obținut dreptul de utilizare a mențiunii de calitate facultativă "produs montan". Astfel, un operator economic din județul Caraș Severin a obținut, pentru produsul "miere", denumirea de "produs montan", acesta fiind înregistrat în registrul național al produselor montane. În momentul de față, există 68 de produse înregistrate în registrul național al produselor montane.

Reamintim că Agenția Zonei Montane este autoritatea responsabilă de verificarea și acordarea dreptului de utilizare a mențiunii de calitate facultativă "produs montan", în vederea încurajării activităților agricole din zona montană, a asigurării unor produse de calitate în scopul garantării veniturilor populației din mediul rural montan și a evitării migrației din aceste zone.

În urma acțiunilor de promovare a mențiunii de calitate facultativă "produs montan" pe care Agenția Zonei Montane le-a efectuat, s-a constat că producătorii manifestă interes pentru a-și înregistra produsele sub această mențiune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 07 Noiembrie 2018
Stire din Economie : Euro a cedat 0,5% în lupta cu leul
Miercuri, 07 Noiembrie 2018
Stire din Economie : România a preluat președinția SUERD
Pagina a fost generata in 0.885 secunde