Un nou proiect cu finanțare europeană

221
Un nou proiect cu finanțare europeană - unnouproiectcufinantareeuropeana-1533555085.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Economiei anunță lansarea proiectului: "Simplificarea legislației în domeniile resurselor minerale și societăților cu capital de stat", finanțat din Fondul Social European.


Proiectul are ca scop adoptarea unei abordări moderne și inovatoare, axată pe facilitarea dezvoltării socio-economice a țării, prin intermediul unor servicii publice, investiții și reglementări de calitate.


Simplificarea procedurilor specifice administrației publice, atât prin reducerea barierelor birocratice, cât și prin creșterea gradului de transparență și prin îmbunătățirea relației cetățenilor cu instituțiile și autoritățile publice reprezintă o condiție imperativă a reformării întregului sistem administrativ.


Obiectivele specifice proiectului sunt:


1. Simplificarea și sistematizarea fondului activ al legislației din domeniul resurselor minerale și societăților cu capital de stat
2. Elaborarea politicilor publice bazate pe dovezi.


Prin derularea acestui proiect se vizează instruirea și pregătirea personalului din cadrul instituțiilor și autorităților publice și elaborarea unor politici publice în domeniile de referință ale proiectului: resurse minerale non-energetice, respectiv, societăți cu capital de stat.


Valoarea totală a proiectului este de 2.946.605,45 lei, din care 2.474.463,07 lei finanțare nerambursabilă. Perioada de implementare este de 26 luni începând cu data de 16.07.2018, data la care a
fost semnat contractul de finanțare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 06 August 2018
Stire din Economie : Știri din industriile mării
Luni, 06 August 2018
Stire din Economie : Economia, pe scurt
Pagina a fost generata in 1.0124 secunde