Un remorcher s-a scufundat în portul Constanța Sud - Agigea

491
Un remorcher s-a scufundat în portul Constanța Sud - Agigea - 499d5b6b7d7fd88ed5acfc90a8ed0758.jpg
În cursul nopții de luni spre marți, un remorcher aparținând Șantierului Naval Orșova și acostat în portul Constanța Sud - Agigea s-a scufundat. Se presupune că nava avea o spărtură la babord.
Vasul ancorat în dana SCM a început să ia apă înainte de miezul nopții, iar vântul puternic a contribuit la scufundarea sa mai rapidă, potrivit autorităților portuare.
"Remorcherul Sirena 9 s-a scufundat în jurul orei 00:40, în noaptea dintre luni spre marți. Cazul este cercetat de o comisie de anchetă formată din reprezentanți ai Căpităniei Zonale Constanța (CZC) și Autorității Navale Române. Cel mai probabil, gheața se pare că a fost motivul scufundării, care a creat o spărtură la babord. Vom scoate nava la suprafață pentru a vedea exact cauza", a declarat, pentru ziarul "Cuget Liber", Alexandru Mezei, directorul CZC.
Potrivit autorității portuare, persoana care asigura paza remorcherului nu a pățit nimic, iar o echipă de scafandrii cercetează dacă nava împingătoare are avarii. Nu s-au înregistrat urme de poluare.
Reprezentanții CZC au luat legătura cu proprietarul remorcherului pentru prezentarea unui plan privind readucerea navei la suprafață. Potrivit acestora, traficul maritim din portul Constanța - Sud Agigea nu a fost afectat în urma scufundării remorcherului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Februarie 2010
Stire din Economie : Taxa fast-food va scumpi cu 30% alimentele
Pagina a fost generata in 3.618 secunde