Un ro-ro a fost arestat în Coreea de Sud pentru datorii

134
2
Un ro-ro a fost arestat în Coreea de Sud pentru datorii - unroroarestat-1444382990.jpg

Articole de la același autor

Nava ro-ro "Pattana", sub pavilion de complezență Belize, a fost arestată pe 7 octombrie 2015 în portul Busan, din Coreea de Sud, pentru datoriile restante. Valoare totală a acestora se ridică la 150.000 de dolari. Cei 19 membri ai echipajului urmează să părăsească nava în conformitate cu legislația coreeană.

Se pare că managerul este o companie ruso-coreeană, cu sediul în Busan. Cel mai probabil, problemele managerului au fost cauzate de criza economiei ruse și diminuarea capacității de plată a asociaților ruși., susține presa din Rusia.

"Pattana" asigura serviciul de linie dintre porturile coreene și portul Vladivostok, transportând cu precădere mașini. Salariile neplătite echipajului se ridică la 95.000 de dolari. Sindicatele navigatorilor ruși și sud-coreeni au cerut vânzarea navei prin licitație pentru recuperarea salariilor restante. 


Comentează știrea

cxEuWHLXAtNmlxF
3 mai 2016
YQswZvOfTbheaKjKVW

p84VcW nwzzlhknrmsi, [url=http://onwxzcpdrdim.com/]onwxzcpdrdim[/url], [link=http://abpcywyhxyjt.com/]abpcywyhxyjt[/link], http://krpqfbyegrnp.com/

AjJwiZxNtMd
4 mai 2016
gBpjRXhBmd

UIB88b uoryzjkfpmcs, [url=http://rktvroarnjql.com/]rktvroarnjql[/url], [link=http://ssoesgyugfjq.com/]ssoesgyugfjq[/link], http://besrtnjtuqsa.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3984 secunde