Unde se duc turiștii străinii care vin în România

79
1
Unde se duc turiștii străinii care vin în România - industriaturismuluiadat138902713-1390403916.jpg

Articole de la același autor

Majoritatea străinilor care vin în România nu sunt interesați de turism și se cazează în București sau orașele reședință de județ, și doar un sfert dintre ei preferă marea, muntele, Delta, stațiunile balneare și circuitele, potrivit datelor Institutului Național de Statistică (INS), scrie Mediafax.


"Cei mai mulți străini care vin în orașele mari sunt oameni de afaceri, nu turiști. Aceasta este consecința faptului că autoritățile nu se luptă să încurajeze incomingul. Trebuie mai întâi să dai, să creezi condițiile, și apoi să aștepți efectele", a declarat agenției Mediafax Radu Enache, președintele Federației Hotelierilor din România (FIHR).


Pentru circuite culturale, sejururi la mare și la munte, excursii în Deltă și tratament în centrele balneare, în primele11 luni ale anului trecut au ajuns în România aproximativ 390.000 de turiști străini, mai scrie Mediafax.




Comentează știrea

YWGSvANxPXdJ
8 septembrie 2014
pxKreOZLGPpU

c7QNLB jbkenwvsyyzo, [url=http://novysdoiakwq.com/]novysdoiakwq[/url], [link=http://wjsrizbkwdrd.com/]wjsrizbkwdrd[/link], http://uzfcktoirxhg.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3012 secunde