Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată

202
Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată - centralacernavoda-1357841357.jpg

Articole de la același autor

Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost ieri dimineață, la ora 4.22, reconectată la Sistemul Energetic Național, după rezolvarea problemelor apărute cu o zi în urmă.

"Deconectarea a avut loc din cauza unor perturbații în sistemul de răcire a generatorului electric al unității. Perturbațiile au fost cauzate de defectarea unui releu din logica de comandă a sistemului. Activitățile de reconectare s-au desfășurat respectând procedurile centralei, precum și normele de protecție și securitate, fără niciun impact advers asupra populației, personalului, instalațiilor și mediului", au subliniat reprezentanții Nuclearelectrica.

Societatea Națională Nuclear-electrica a anunțat deconectarea automată de la Sistemul Energetic Național a Unității nr. 2 a CNE Cernavodă ieri, 9 ianuarie, la ora 14.45. "Toate sistemele unității au acționat conform proiectului. Reconectarea la Sistemul Energetic Național se va realiza de comun acord cu Dispeceratul Energetic Național, după remedierea situației", declarau miercuri reprezentanții companiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3787 secunde