Vama Agigea a dat liber TIR-urilor turcești, în urma anchetei "Cuget Liber"

2470
2

Articole de la același autor

La câteva ore după ce ziarul "Cuget Liber" a început să investigheze cazul celor 25 de TIR-uri turcești, blocate de Vama Agigea, în terminalul ferry-boat, din portul Constanța Sud, situația s-a rezolvat.
Surprinzător, timp de patru zile, până să înceapă ziariștii să pună întrebări, toate erau în neregulă. Cum s-a aflat că presa își bagă nasul, problemele cu documentele vamale care lipseau, erau incomplete sau cu neconcordanțe s-au rezolvat, iar Vama le-a dat liber camionagiilor turci să părăsească terminalul. Până la miezul nopții, n-a mai rămas niciunul în port.
Dacă așa merg lucrurile, le promitem vameșilor de la Agigea, în frunte cu șeful lor Octavian Parfenie, că îi vom ajuta, în continuare cu anchetele noastre, până când niciun TIR de pe linia de navigație Ro-Ro, de pe ruta Pendik - Constanța, nu va mai fi blocat din tot felul de motive. De asemenea, îi vom ajuta să nu mai planeze asupra lor vreo suspiciune de orice fel.
Atragem atenția Direcției Regionale Vamale Constanța că poartă întreaga răspundere pentru buna informare a comisionarilor vamali și a transportatorilor turci, că trebuie să colaboreze cu agenții economici pentru reușita acestui proiect de interes național! Autoritățile vamale nu au doar rolul de control. Ele trebuie să informeze și să colaboreze cu agenții economici, ca aceștia să nu greșească. Actul de comerț trebuie sprijinit să se deruleze fără blocaje, de care să profite vreun vameș în interes personal.



Comentează știrea

Mercury
27 noiembrie 2011
vama agigea

Domnule Tita,dumneavoastra,daca vreti o ancheta serioasa,luati aminte de ceace va scriu,este vorba de SPAGA,nimic altceva.Interesant,ar trebui sa fie in atentia ziarului dvs.,cine este acest PROSTANAC,pe numele lui de botez,LICA PARFENIE.TOT TESELEANU,CONDUCE DIN UMBRA

Gogu
31 octombrie 2015
Ion tita spagarul

Acest reporter cu o varsta onorabila ar fi cazul sa-si vada lungul nasului, sa ne spuna ce suma de bani a primit de la Fainerea Marius .Mare business man acest Fainerea ....????

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Sex pe stradă, în plină zi
Pagina a fost generata in 1.1418 secunde