Veste bună pentru crescătorii de animale! Pot exporta carne în China

109
1
Veste bună pentru crescătorii de animale! Pot exporta carne în China - carne-1377862024.jpg

Articole de la același autor

Astăzi a fost semnat Memorandumul de înțelegere privind sănătatea animală și siguranța alimentelor între autoritatea veterinară din Republica Populară Chineză - Administrația Generală pentru Controlul Calității, Inspecției și Carantinei și cea a României - Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Evenimentul este un rezultat al demersurilor ANSVSA, inițiate de mai mult timp, cu scopul de a întări cooperarea între cele două țări în domeniul comerțului cu animale vii și produse de origine animală, dar și a rezultatelor misiunilor de audit desfășurate de experții chinezi în luna iulie a acestui an, privind posibilitățile de export ale României de bovine vii, carne de porc și a produselor din carne de porc pe piața chineză.

Potrivit reprezentanților ANSVSA, această etapă prefigurează deschiderea unor noi domenii de cooperare, având în vedere interesul manifestat de partea chineză, de începere a unor negocieri privind importul din România de porci vii, carne de bovine, ovine și pasăre, precum și de lapte și produse din lapte.

"Am ferma convingere că România are mult de oferit, animale și produse alimentare sănătoase și de calitate, pe care cetățenii din Republica Populară Chineză sperăm să le aprecieze. Relansarea exporturilor românești de animale vii și produse alimentare pe piața chineză va veni în sprijinul unui număr important de fermieri și producători români de alimente de origine animală și va contribui la strângerea relațiilor de colaborare și prietenie între autoritățile veterinare din cele două țări", a declarat Vladimir Mănăstireanu, președintele ANSVSA, cu prilejul semnării documentelor oficiale.

Comentează știrea

christian louboutin sale uk
28 februarie 2014
christian louboutin sale uk

louboutin shoes look alike Stiri Economie : Veste bună pentru crescătorii de animale! Pot exporta carne în China | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin sale uk http://pics.balmirtronics.com/images/christian-louboutin-paris.asp

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 August 2013
Stire din Economie : Crește exportul de oțel din UE
Pagina a fost generata in 0.481 secunde