Vila Mamaia scoasă iar la vânzare, cu un milion de euro

712
SC Mamaia SA scoate iar la vânzare, prin licitație publică cu strigare, două active din patrimoniul societății. Este vorba despre vila turistică Mamaia și terenul aferent, în suprafață de 2.415 mp, situată în Stațiunea Mamaia. Prețul de pornire nu este însă deloc de neglijat - 1.007.006 euro, fără TVA. De asemenea, terenul intravilan Popas III Mamaia va avea un preț de pornire de 30.102 euro, fără TVA.
Potrivit informațiilor publicate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), termenul limită până la care se pot depune ofertele este 27 aprilie, ora 13.00. Deschiderea plicurilor cu documentele de participare la licitație și contrasemnarea acestora de către ofertanți și membrii comisiei de licitație ar urma să se efectueze în prezența ofertanților, pe 28 aprilie, la ora 11.00. Urmează verificarea și analizarea documentelor de participare la licitație, tot pe 28 aprilie, de la ora 12, când se va întocmi și afișa la sediul societății și lista ofertanților acceptați. Licitația publică cu strigare pentru vânzarea activelor se va desfășura în aceeași zi, începând cu ora 13.
Cel mai probabil în viitorul apropiat va fi anunțată și scoaterea la vânzare a Complexului Hotelier Mamaia, după alte două tentative nereușite. Momentan reprezentanții societății spun că nu s-a stabilit nimic în acest sens însă dacă se va lua o astfel de hotărâre, aceasta va fi discutată cel mai probabil abia pe 12 mai, când este stabilită Adunarea Generală a Acționarilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2707 secunde