Vinurile dobrogene, premiate de chinezi

745
Vinurile dobrogene, premiate de chinezi - vinuri-1321022711.jpg
Trei vinuri românești au obținut medalii în cadrul celei de a șaptea ediții a Târgului Internațional de Vinuri INTERWINE 2011, organizat, în perioada 8-10 noiembrie 2011, la Guangzhou, provincia Guandong – RP Chineză.

Astfel, cinci producători români de vinuri au participat la târg, Domeniile Săhăteni, Jidvei, Murfatlar, Senator Wine și Vinexport prezentând oficialităților locale și numeroșilor oameni de afaceri chinezi peste 60 sortimente de vin.

Dintre acestea, trei au obținut medalii la ceremonia de premiere a vinurilor participante astfel: Rai de Murfatlar Grand Reserve 2001- cel mai bun vin dulce, Rai de Murfatlar - cel mai bun vin roze și Nec Ultra Plus Jidvei - cel mai bun vin raport calitate/preț.

Organizatorii concursului au precizat că medaliile obținute de producătorii români la INTERWINE 2011 demonstrează că vinurile românești sunt printre cele mai bune din lume. Toate sortimentele prezentate vizitatorilor au fost apreciate, existând premizele încheierii unor noi contracte de export pentru anul 2012.

Citește mai departe despre Târgul Internațional de Vinuri



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2956 secunde