Volksbank a lansat serviciul de electronic banking

293
VB Direct Bank este un serviciu complex de internet banking lansat de curând de Volksbank România și are la bază o platformă 100% automatizată de e-banking. Serviciul se adresează clienților care doresc să economisească energie, timp și, cel mai important, bani.
Prin intermediul acestuia puteți efectua operațiuni de cont curent (prin VB Direct Bank aveți cea mai mare dobândă de cont Volksbank - 14,5% la sumele în lei), constituirea sau denunțarea depozitelor, card de debit aferent contului VB Direct Bank, operațiuni de schimb valutar, extrase de cont, plan de rambursare pentru clienții care au credite la Volksbank România.
Eliminând costurile operaționale cu unitățile și cu personalul prin intermediul băncii virtuale pot fi furnizate cele mai ieftine servicii.
VB Direct Bank se identifică fiind banca celor care doresc să economisească.
Astfel, Volksbank România furnizează produse și servicii sub două branduri: sucursala/agenția Volksbank, pentru cei care doresc să efectueze operațiuni bancare prin intermediul sucursalelor clasice, și VB Direct Bank, pentru persoanele care preferă să efectueze operațiuni bancare de acasă mai ieftin, mai comod și mai rapid.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9455 secunde