Concurs Westhouse Group a inaugurat lucrările la Oasis Residences

1205

Articole de la același autor

Dezvoltatorul imobiliar Westhouse Group a lansat ieri oficial primul proiect imobiliar derulat la Constanța, Oasis Residences. Viitorul complex, care se va desfășura pe o suprafață de peste 27.000 de metri pătrați, va cuprinde, pe lângă ansamblul rezidențial, și spații verzi pentru recreere, terenuri de joacă, teren de tenis, o alee de promenadă, un debarcader și un spațiu de ancorare pentru rezidenți. De asemenea, în cadrul proiectului vor fi integrate un restaurant, un centru spa și două piscine.
"Toate acestea au fost gândite special pentru a oferi locuitorilor beneficiile unei vieți relaxante, într-o combinație ideală între natura înconjurătoare și facilitățile moderne ale complexului", a declarat Nicoleta Radu, business director în cadrul Westhouse Group.
Ansamblul este compus din zece clădiri cu cinci, șapte și zece etaje, care oferă astfel 409 apartamente și garsoniere. Potrivit proiectului, apartamentele vor avea o suprafață construită cuprinsă între 48 și 180 de metri pătrați, în funcție de numărul de camere și de suprafața teraselor aferente. Prețurile de vânzare pornesc de la 56.600 de euro pentru o garsonieră, 97.300 de euro pentru un apartament cu două camere, 101.000 de euro pentru un apartament cu trei camere și 276.000 de euro pentru un penthouse.
De asemenea, complexul mai dispune și de o altă facilitate, Building Management System, un program de eficientizare a serviciilor de exploatare a clădirilor, care va ajuta la reglarea consumului de energie și căldură, administrarea eficientă a iluminatului spațiilor comune și interne și managementul securității ansamblului rezidențial. Finalizarea lucrărilor de construcție este programată a avea loc în luna decembrie a anului viitor. Valoarea totală a investițiilor făcute se ridică la aproximativ 40 de milioane de euro.
"Avem planuri ambițioase la Constanța. La Oasis Residences se vor mai adăuga în curând alte două ansambluri rezidențiale, Central Apartments și Coralia Residence. Practic, noi ne-am propus ca în fiecare an să scoatem pe piață aproximativ 500 de apartamente, iar pe viitor intenționăm să dublăm această cifră", a mai adăugat Nicoleta Radu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7372 secunde