Concurs Zeci de constănțeni au participat la Conferința IntelSOFT

1259
Zeci de constănțeni au participat la Conferința IntelSOFT - intelsoft-1312834546.jpg

Articole recomandate

Conferința "IntelSOFT Deviz Profesional 2011 - Întoc-mirea documentației de ofertare și decontare a lucrărilor de construcții și instalații", care s-a desfășurat vineri, în incinta hotelului Ibis, s-a bucurat de un mare succes în rândul specialiștilor.
În deschidere, Mihai Tâmpău a fost cel care făcut o prezentare generală a IntelSOFT, prin intermediul căreia a arătat că există o tradiție în estimarea lucrărilor de construcții și instalații cu programul Deviz Profesional.
Manifestarea a continuat cu prezentarea inginerului Andrei Munteanu, care a subliniat importanța utilizării produselor Wienerberger. Acesta a pus accent și pe normele de deviz care sunt prezente în cadrul programului IntelSOFT Deviz Profesional 2011.
Cea mai dinamică prezentare a fost însă cea susținută de Bogdan Damian. S-au prezentat informații legate de avantajul utilizării programului pentru estimarea, ofertarea și decontarea lucrărilor în construcții. A fost un dialog continuu, un schimb de opinii ce a scos în evidență faptul că Deviz Profesional 2011 este cel mai complet program profesional din domeniul devizelor.
La conferință au participat ingineri, constructori, proiectanți și deviziști de la firme locale, regii și din administrație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3679 secunde