1.500.000 de ţigarete nemarcate fiscal, indisponibilizate de poliţişti

5027
1.500.000 de ţigarete nemarcate fiscal, indisponibilizate de poliţişti - drogg2-1711018099.jpg

Articole recomandate

Un număr de 1.500.000 de ţigarete nemarcate fiscal, găsite de poliţiştii din Dolj într-un camion condus de cetăţean bulgar, au fost indisponibilizate de oamenii legii.

Potrivit IGPR, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj, împreună cu poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj şi lucrători ai Direcţiei Regionale Vamale Craiova, au desfăşurat, în data de 19 martie, o acţiune pe linia combaterii comercializării ilegale a ţigaretelor, produselor din tutun şi a altor produse accizabile.

"La ieşirea din municipiul Craiova către comuna Podari, a fost oprit un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în România, condus de un bărbat, de 42 de ani, cetăţean bulgar. La controlul efectuat, bărbatul a prezentat documente potrivit cărora acesta transporta săpun din Turcia către Ucraina, însă, în semiremorcă, pe lângă cutiile de săpun aşezate potrivit metodei "capac", au fost descoperite 150 de baxuri, în care se aflau 1.500.000 de ţigarete, de diverse mărci, nemarcate fiscal, valoarea vamală a acestora fiind de 1.875.000 de lei. Întreaga cantitate de ţigarete şi ansamblul de vehiculele au fost indisponibilizate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor", informează IGPR într-un comunicat de presă transmis joi.

Bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, pentru audieri, iar, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea acestuia, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. În cursul zilei de joi acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în vederea dispunerii unei măsuri preventive. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3194 secunde