11 ani de închisoare pentru viol

334
Violatorul unei fetițe de 14 ani a fost condamnat de Tribunalul Constanța la 11 ani de închisoare. După administrarea tuturor probelor, judecătorii au decis că Petrișor Anton, din Poarta Albă, se face vinovat de comiterea faptei. Sentința poate fi atacată în apel.
Potrivit rechizitoriului, în noaptea de 25 spre 26 august 2007, Alexandra O., de 14 ani, a plecat spre un magazin din sat, pentru a cumpăra produse alimentare, însoțită de o mătușă de-a sa. La întoarcere, ruda fetei s-a întâlnit cu niște amici și a mai rămas cu ei, iar adolescenta a plecat singură spre casă, luând-o pe un drum lăturalnic. După ce a făcut câțiva pași, copila a fost acostată de Petrișor Anton, care i-a pus mâna la gură, a târât-o într-un gang din spatele Școlii Generale Poarta Albă, a bătut-o și a violat-o. De altfel, victima și agresorul sunt vecini și amândoi lucrează la o fermă din localitate. Petrișor Anton a încercat în mai multe rânduri s-o determine pe minoră să facă sex cu el. După ce a violat-o, bărbatul a amenințat că îi va omorî familia dacă se duce să-l reclame la Poliție, fapt ce le-a determinat pe rudele copilei să se stabilească la neamuri apropiate.
Petrișor Anton nu se află la prima abatere de la legea penală. El a mai fost condamnat de trei ori pentru comiterea infracțiunii de furt și mai are un rest de 204 zile de închisoare. Adolescenta a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Constanța, iar din certificatul emis de specialiști a reieșit că a suferit o deflorare recentă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6561 secunde