11 persoane au fost transportate la spital, în urma accidentului de pe autostradă

248
11 persoane au fost transportate la spital, în urma accidentului de pe autostradă - 62726274-1656311806.jpg
Unsprezece persoane au fost transportate la spital în urma accidentului produs, duminică seară, pe autostrada A1, între localităţile Nădlac şi Pecica, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, care anunţase iniţial şapte răniţi uşor, scrie Agerpres.

"În urma accidentului au rezultat 11 victime, conştiente, cooperante, cu diverse traumatisme", a informat ISU.

Între victime se află un copil de patru luni, stare acestuia fiind stabilă.

Pompierii au luat măsuri pentru prevenirea unui incendiu, din cauza unor scurgeri de carburant din rezervorul unuia dintre microbuzele avariate.

Anterior, ISU precizase că într-un microbuz se afla doar şoferul, în timp ce în al doilea se aflau şoferul şi opt pasageri, iar în urma impactului ar fi rezultat şapte răniţi uşor.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad anunţase că un microbuz a intrat în spatele celuilalt şi "în urma impactului au fost rănite uşor mai multe persoane, numărul celor transportate la spital urmând a fi stabilit de echipajele medicale".

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările producerii coliziunii.

Două microbuze, între care unul cu pasageri, s-au ciocnit, duminică seară, pe autostrada A1, şapte persoane fiind rănite uşor, conform informaţiilor transmise de la faţa locului de către echipajele de prim-ajutor.


sursa foto: aradon.ro


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2788 secunde