15 pompieri de la ISU Dobrogea, confirmați cu coronavirus

181
15 pompieri de la ISU Dobrogea, confirmați cu coronavirus - pompieri-1587809030.jpg

Articole de la același autor

Numărul pompierilor din cadrul ISU Dobrogea confirmați cu COVID 19 a ajuns la 15, după ce, în ultimele zile, alți cinci militari au primit rezultat pozitiv în urma testării.


"S-au mai confirmat cu covid19 colegi din cadrul detașamentului Cernavodă. Acestia sunt internati, in stare stabila, fiind asimptomatici, fara probleme. 


În acest sens, facem precizarea că după primirea rezultatului care indica infectarea, s-a procedat la informarea structurilor ierarhice și a Direcției de Sănătate Publică, pentru prelevarea imediată de probe pentru toți contacții apropiați (conform definiției de caz).


Mentionam faptul ca nu a fost afectata activitatea Detașamentului, a fost marita capacitatea operationala . Avem resursele necesare pentru toate interventiile si vom răspunde prompt la toate apelurile 112. 


Menționăm că la nivelul tuturor subunităților ISU Dobrogea s-a realizat decontaminarea acestora, au fost luate măsuri pentru dezinfecția și igienizarea spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent.


Manifestăm o precupare deosebita pentru protejarea personalului propriu, cu accent pe verificarea modului de respectare a procedurilor pentru cazurile cu suspiciune sau confirmate Covid-19, în ceea ce privește echiparea corespunzătoare a personalului și decontaminarea după fiecare intervenție, atât a personalului, cât și a tehnicii de intervenție" au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9368 secunde