160 kilograme de pește, confiscate de polițiștii de frontieră

644
160 kilograme de pește, confiscate de polițiștii de frontieră - 020501-1556797175.jpg
Polițiștii de frontieră tulceni au descoperit trei cetățeni români, care dețineau cantitatea de 160 de kilograme pește, fără a deține documente legale.


În data de 02.05.2019, în jurul orei 05.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia, acționând în baza unei informații, au oprit pentru control pe raza localității Periprava, județul Tulcea, în zona pontonului de acostare, trei bărbați care transportau mai mulți saci de rafie către nava de pasageri. 


Astfel, în cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cei trei bărbați sunt cetățeni români, cu vârste cuprinse între 20 și 54 de ani, fiind domiciliați pe raza județelor Bacău și Teleorman și transportau în opt saci, cantitatea totală de 160 kilograme de pește, din specia scrumbie, în stare proaspătă, fără a deține documente legale.


Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și transport fără documente legale a peștelui, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.357 secunde