18 persoane reţinute pentru trafic de persoane, proxenetism şi trafic de droguri

118
18 persoane reţinute pentru trafic de persoane, proxenetism şi trafic de droguri - 18persoane-1637850707.jpg
În urma percheziţiilor masive efectuate miercuri, 24 noiembrie, în judeţul Constanţa, 18 persoane au fost reţinute pentru trafic de persoane, proxenetism şi trafic de droguri. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 13 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de persoane și proxenetism, respectiv 14 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri și de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma acțiunilor, au fost reținute, pentru 24 de ore, 6 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, iar alte 12 persoane au fost reținute pentru trafic de droguri și de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, aceștia urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, în cazul a 3 persoane, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, pentru trafic de persoane și proxenetism.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.238 secunde