20 de "Super Șoimi" pentru Forțele Aeriene

513
20 de

Articole recomandate

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunțat, ieri, că s-au încheiat procedurile în ceea ce privește contractul între Ministerul Apărării Naționale și Avioane Craiova referitor la modernizarea a 20 de avioane IAR 99 aflate în dotarea Forțelor Aeriene Române la standardul "Super Șoim".

"În acest an, când se sărbătoresc trei decenii de la inițierea proiectului IAR 99, un proiect de concepție românească, vreau să dau o veste bună. S-au încheiat procedurile în ceea ce privește contractul între Ministerul Apărării Naționale și Avioane Craiova referitor la modernizarea a 20 de avioane IAR 99 aflate în dotarea Forțelor Aeriene Române la standardul «Super Șoim»", a declarat Viorica Dăncilă, în timpul unei vizite la Fabrica de Avioane din Craiova.

Potrivit șefei Guvernului, acesta este un obiectiv important pentru Avioane Craiova, iar negocierile încep chiar în această săptămână.

"Am vorbit cu ministrul Apărării Naționale, am vorbit și despre vânzarea motoarelor de aici, din Fabrica de Avioane Craiova. Și legat de acest aspect vom avea vești bune, și anume referitoare la faptul că vor începe negocierile și legate de acest punct", a mai afirmat Dăncilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5552 secunde