200 de jandarmi de la Gruparea Mobilă, la datorie în vacanța de 1 Mai

296
200 de jandarmi de la Gruparea Mobilă, la datorie în vacanța de 1 Mai - masinajandarmeriestatiereceptiep-1335514997.jpg

Articole de la același autor

În perioada 28.04-2.05.2012, aproximativ 200 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile "TOMIS" Constanța vor participa la menținerea ordinii publice în patrule mixte alături de lucrători din cadrul IPJ Constanța, patrule independente și echipaje de intervenție, în stațiunile Mamaia, Eforie și Costinești.

De asemenea, în data de 1 Mai efective din cadrul Grupării Mobile vor fi prezente și vor participa la menținerea unui climat de ordine și liniște publică în localitățile Basarabi, Năvodari - tabăra Delfinul, Valu lui Traian ocazie cu care va avea loc și un concurs de lupte tătărești și în localitatea Cheia.

Totodată, vor fi dispuse patrule de jandarmi în municipiul Constanța în zona Brick, parc Far și parcul Tăbăcărie unde vor fi manifestări festive.

La nivelul Grupării de Jandarmi Mobile "TOMIS" au fost constituite și echipe de intervenție care vor acționa în cel mai scurt timp dacă situația o va impune.

În cazul în care cetățenii sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială sunt rugați să solicite ajutorul patrulelor de jandarmi sau să apeleze numărul unic de urgență 112. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Aprilie 2012
Stire din Economie : Trenuri suplimentare pentru 1 Mai
Pagina a fost generata in 0.5107 secunde