200 de MINORI, EXPLOATAȚI de PROXENEȚI. Principalii suspecți sunt trei sportivi

180
1
200 de MINORI, EXPLOATAȚI de PROXENEȚI. Principalii suspecți sunt trei sportivi - olimpiadaladiicot10sportivisalta-1363255298.jpg
Percheziții de amploare, joi dimineața, în municipiul Craiova și în județul Dolj. Vizați sunt trei sportivi, acuzați că au racolat aproximativ 200 de minori pe care i-ar fi obligat să întrețină relații sexuale. Majoritatea proveneau din familii sărace.


Potrivit anchetatorilor, bărbații racolau băieți de la cluburi sportive. Aceștia erau transportați, ulterior, în Germania, unde erau obligați să întrețină relații sexuale contra cost sau să realizeze materiale cu conținut pornografic.


Anchetatorii susțin că, de pe urma minorilor, membrii grupării ar fi câștigat aproximativ 150.000 de dolari. Printre cei acuzați de proxenetism se numără și trei bărbați legitimați la un club sportiv din Craiova, practicați ai sporturilor de contact precum box și K1. Suspecții urmează să fie duși la audieri.


 




Comentează știrea

slatina
15 martie 2013
firme de paza aparute peste noapte

Referitor la sportivii din slatina care au fost racolati de proxeneti, se stie faptul ca ei sunt membri marcanti ai firmei de paza care i-a asigurat linistea senatorului Darius Valcov si intregii organizatii PSD Olt? Cu astfel de oameni lucreaza Darius Valcov in Slatina.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0999 secunde