21 de mașini căutate în Europa, găsite în România

422
Polițiștii români, împreună cu partenerii din statele membre Schengen, au depistat, în ultima săptămână, 72 de persoane și 26 de bunuri căutate în Europa.
Mai exact, autoritățile române au localizat, în perioada 24-29 aprilie, 43 de persoane date în urmărire internațională.
Astfel, polițiștii au pus în aplicare trei mandate europene de arestare și au găsit două persoane ce fuseseră semnalate ca fiind dis-părute. De asemenea, au depistat 20 de persoane ce erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară.
Au fost identificate 26 bunuri căutate pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cursul procedurilor penale de către autorități din statele membre Schengen. În ceea ce privește obiectele depistate, 21 sunt autoturisme căutate de către autoritățile statelor membre Schengen.
Totodată, 29 de persoane urmărite la nivel internațional ce fac obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen de Poliția Română au fost identificate de autoritățile străine pe teritoriul lor, precum și cinci autovehicule.
De precizat este faptul că schimbul de date și informații suplimentare prin Biroul SIRENE se realizează ca urmare a cooperării dintre structurile specializate din cadrul Poliției Române (în special structurile de investigații criminale și cele de combatere a criminalității organizate) și partenerii de pe teritoriul celorlalte state membre Schengen.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9263 secunde