24 de ani de închisoare pentru că și-a ucis, cu cruzime, soția

373
Un bărbat condamnat la 24 de ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de omor calificat a cerut magistraților constănțeni reducerea pedepsei pentru că vrea să își crească fiul pe care tot el l-a lăsat orfan de mamă. Apelul declarat de individ împotriva sentinței emise de Tribunalul Tulcea va fi judecat de magistrații de la Curtea de Apel Constanța la data de 23 septembrie.
Este vorba de Gheorghe Răducu Onofrei, care, potrivit rechizitoriului, la data de 15 august 2009, și-a ucis soția cu 20 de lovituri de cuțit pentru că aceasta a refuzat să se mai întoarcă la el.
Din cât se pare, scandalurile dintre cei doi a apărut în momentul în care femeia au insistat pe lângă bărbat să îi adopte băiatul pe care ea îl avea din altă relație. Supărată că soțul ei nu este de acord cu propunerea sa, femeia a părăsit domiciliul conjugal, luând și copiii cu ea.
La data de 15 august 2009, cei doi s-au întâlnit la o cafenea și, ulterior, au decis să meargă la cumpărături pentru copii. Onofrei i-a spus femeii că a uitat cardul acasă și, sub acest pretext, a convins-o să meargă împreună cu el la apartament, unde a sărit cu cuțitul la ea și a înjunghiat-o în ceafă, gât, mâini și burtă. Deși rănită, femeia a reușit să scape din mâinile soțului, dar la un bloc depărtare a fost prinsă de Onofrei și lovită din nou cu o sălbăticie ieșită din comun. Victima a murit după o săptămână, la spital, din cauza rănilor grave suferite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7178 secunde