25.000 de țigarete de contrabandă, confiscate în Constanța

146
1

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, aflați în misiune în municipiul Constanța, au acționat pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu produse din tutun. Oamenii legii au oprit, pentru control, un Mercedes C Class, înmatriculat în Bulgaria, condus de un bărbat de 61 de ani, cu domiciliul în municipiul Constanța. 




În urma verificărilor autoturismului, polițiștii au descoperit 25.000 de țigarete Viceroy și Ashima, fără a deține documente de proveniență. Polițiștii de frontieră au ridicat, în vederea confiscării, întreaga cantitate de țigarete, de proveniență Ucraina și duty free, în valoare de 12.500 de lei, iar mașina, în valoare de 3.000 de euro, a fost indisponibilizată. 


Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă cu produse din tutun și evaziune fiscală, cercetările fiind instrumentate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 




Comentează știrea

Dan
10 octombrie 2013
Pacat!

Tigarile ,,oficiale'' sunt de fapt tot niste chestii care au doar ambalaj similar marcii originale,sunt chipurile facute dupa un patent dar sun la fel de proaste ca orice marfa contrafacuta! Inca de pe vremea dictatorului Ceausescu,nu asta de acum,cand mergeai pe strada puteai sa-ti dai seama ce tigari fumeaza cineva,dupa aromele specific,originale.Acuma,toate tigarile facute in Romania miros a zile de toamna,cand se da foc la frunzele maturate-n curti.Pacat cand sunt prinsi contrabandistii,macar ei vand mai ieftin decat statul. Pe cand si o prohibitie ca pe vremuri in Chicago,sa vedem daca va apare si la noi un Eliot Ness ?!Scumpiti tot,ca sa fie trafic cu de toate,sa prospere mafiile !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5651 secunde