39 de cetăţeni străini ascunşi în două autoutilitare, depistaţi la vamă

215
39 de cetăţeni străini ascunşi în două autoutilitare, depistaţi la vamă - controllafrontieragenericfbpolit-1674300941.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat 39 de cetăţeni străini ascunşi în două autoutilitare, scrie Agerpres l.


* În data de 20.01.2023, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unei autoutilitare înmatriculate în România. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese auto pentru o societate comercială din Franţa, informează IGPF.


În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul destinat mărfurilor, 19 cetăţeni din diverse state (Nepal, Maroc, Sudan, Sri Lanka, Bangladesh, Pakistan), ce intenţionau să treacă ilegal frontiera de stat cu scopul de a ajunge în ţări din vestul Europei.


* Alt caz a fost înregistrat la Sectorul Poliţiei de Frontieră Nădlac, unde, în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră arădeni au efectuat controlul amănunţit al unei autoutilitare staţionate într-o parcare de la marginea oraşului Nădlac, care era condusă de un cetăţean român. Cu ocazia verificărilor, au fost descoperite în compartimentul pentru marfă, ascunse printre bunurile transportate, douăzeci de persoane.


''La cercetări, colegii noştri au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Bangladesh, India şi Nepal, ce au intrat legal în ţara noastră în baza documentelor personale'', informează Poliţia de Frontieră.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6714 secunde