7 persoane au fost reţinute pentru tentativă de omor la Constanţa

45438
7 persoane au fost reţinute pentru tentativă de omor la Constanţa - 9a9d06273fd7445cb0bac8c36751ee07-1678289902.jpg

Articole de la același autor

La data de 7 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Constanța, cu sprijinul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R., al luptătorilor Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale București și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au pus în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, într-un dosar având ca obiect săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

Din cercetări a reieșit că, la data de 15 spre 16 martie 2022, 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 48 de ani, s-ar fi agresat fizic reciproc, pe strada Sălciilor, din municipiul Constanța, folosind arme albe și arme de foc.

Un bărbat, de 34 de ani, ar fi suferit mai multe leziuni traumatice provocate cu un obiect tăietor-înțepător, iar un altul, de 38 de ani, ar fi suferit o rană prin împușcare.

La data de 7 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară și 10 mandate de aducere.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate arme albe, muniție neletală, telefoane mobile și spray-uri iritant lacrimogene.

În urma probatoriului administrat, 7 persoane au fost reținute, pentru 24 de ore, conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Ulterior, la data de 8 martie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța a propus luarea măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile, pentru 3 dintre ei, și măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru ceilalți 4.

Cei 7 bărbați vor fi prezentați, astăzi, instanței de judecată, cu propuneri corespunzătoare.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5742 secunde