70 de milioane de lei, prejudiciul estimat în dosarul Hexi Pharma

194
70 de milioane de lei, prejudiciul estimat în dosarul Hexi Pharma - 70-1468511764.jpg
Prejudiciul în dosarul Hexi Pharma a ajuns la aproximativ 70 de milioane de lei, spune procurorul general al României, Augustin Lazăr. 


"Există circa 280 de părți civile în unități spitalicești care s-au constituit părți civile în cauză. Prejudiciul este în jur de 70 de milioane de lei în acest moment", a spus Augustin Lazăr. 


Este vorba despre dosarul în care sunt anchetate achizițiile de dezinfectanți diluați pentru spitale. 


"Vom vedea în continuare cum se va delimita o secțiune a dosarului care să poată fi soluționată într-un termen rezonabil, până prin toamnă - o secțiune a acestei cauze", a spus procurorul general. 


În acest dosar, procurorii au analizat probe ridicate din 300 de spitale, precizează digi24.ro. Anterior, procurorii Parchetului General stabiliseră prejudiciul produs spitalelor de către compania Hexi Pharma la 28 de milioane de lei. În perioada 2012 - 2016, compania Hexi Pharma a încheiat contracte cu 150 de spitale, iar valoarea acestora depășea 50 de milioane de lei. 


Procurorul general a vorbit și despre accidentul în care și-a pierdut viața patronul Hexi Pharma. "Expertiza tehnică în cazul Dan Condrea a fost finalizată, iar mașina nu avea probleme de direcție și de frânare înainte de impact", a spus Augustin Lazăr.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4391 secunde