8 navigatori, RĂPIȚI de pirați. Un alt pilot ȘI-A PIERDUT VIAȚA

34640
8 navigatori, RĂPIȚI de pirați. Un alt pilot ȘI-A PIERDUT VIAȚA - marinari-1578247444.jpg

Articole de la același autor

Pirați înarmați au răpit opt membri ai echipajului tancului chimic/petrolier Happy Lady, sub pavilion grec, în timp ce nava era ancorată la aproximativ 2 mile marine în largul portului Limboh (Camerun), a anunțat Garda de Coastă din Grecia.

Navigatorii răpiți au următoarele naționalități - cinci greci, doi filipinezi și un ucrainean. Conform informațiilor publicate de World Maritime News, un marinar grec a fost rănit în incident.

La bordul petrolierului erau, la ora atacului, 28 de membri ai echipajului.

Autoritățile au fost informate despre incident și, la ora actuală, sunt în desfășurare activități pentru rezolvarea situației.

XXX

Un pilot a căzut în timp ce se urca la bordul navei port-container americane Maersk Kensington, în dimineața zilei de 30 decembrie.

Nava, parte a flotei Maersk Line, a sosit din Algeciras, Spania, în Portul New York, unde a avut loc incidentul.

Din primele informații, în urma căderii, pilotul a suferit răni fatale.

Garda de Coastă a Statelor Unite a trimis la fața locului unități ale Departamentului de Pompieri din New York și Poliției Portului din New York, dar totul a fost în zadar.

"Pilotul, care a fost transportat la un spital din Staten Island de către o navă pilot Sandy Hook, a murit în cele din urmă, din pricina rănilor suferite", au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă a SUA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4187 secunde