A ars de vie, din cauza unei țigări

140
A ars de vie, din cauza unei țigări - ambulanta2-1384469117.jpg

Articole de la același autor

De un sfârșit îngrozitor a avut parte o femeie de 73 de ani, din Constanța. Aceasta a ars ca o torță în propria locuință, un apartament din Poarta 6, de pe strada Brizei. 

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit ieri, în jurul orei 12.00, imediat ce locatarii blocului au sunat la numărul de urgență și au anunțat că dintr-un apartament iese fum gros. A fost însă prea târziu. Cele două autospeciale care au ajuns la fața locului, cu un echipaj de 12 persoane, zece subofițeri și doi ofițeri, au reușit să lichideze incendiul, însă femeia nu a mai putut fi salvată.

Fiul ei, de 39 de ani, a fost cel care a văzut-o ultima dată. A observat că din camera acesteia iese fum, însă nu a reușit să treacă de flăcările puternice și de fumul gros pentru a o salva.

Cercetările efectuate au arătat că incendiul a pornit de la o țigară. Cel mai probabil femeia, care era imobilizată la pat, fie a adormit cu țigara în mână, fie a scăpat-o. Lenjeria de pat a fost cea care a ars prima dată, semn că de acolo a pornit incendiul. De altfel, fiul acesteia le-a spus pompierilor că femeia obișnuia să fumeze frecvent în pat, viciu care i-a adus și sfârșitul.

Mare lucru din camera în care locuia septuagenara nu a mai rămas. Au ars toate piesele de mobilier, iar tavanul a fost și el distrus. Mai mult, a fost serios afectat și apartamentul de la etajul inferior, dar și casa scării. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6248 secunde