A dat atacul la cablurile de telecomunicații de la Mircea Vodă

267
A dat atacul la cablurile de telecomunicații  de la Mircea Vodă - hoticablujandarmi1344156512-1344177912.jpg
Sâmbătă noapte, un bărbat a fost prins în flagrant de către jandarmi în timp ce încerca să fure cablu aparținând unei rețele de telecomunicații din zona localității Mircea Vodă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Constanța, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe la ora 23.30, un echipaj de militari aflat în patrulare pe DE 81, la aproximativ 500 de metri de localitatea Mircea Vodă Gară, la ieșirea spre Cernavodă, a surprins o persoană după ce decopertase pământul și monta un dispozitiv tip "palan", pentru prinderea și scoaterea din pământ a cablului optic cu diametrul de aproximativ 50 mm, care aparținea unei rețele de telecomunicație.

La fața locului, jandarmii au descoperit unelte de săpat (cazma, târnăcop), un bomfaier și o țeavă de prelungire a mânerului dispozitivului "palan", în lungime de 1,5 m.

Marian S., de 31 de ani, din Cuza Vodă, le-a declarat jandarmilor că dorea să scoată din pământ, cu ajutorul dispozitivului, aproximativ 100 de metri de cablu, pentru a-l valorifica la un centru din localitate și le-a mărturisit că mai venea în zonă și în următoarele nopți pentru a-și "continua activitatea".

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea faptelor de distrugere și tentativă de furt, cercetările urmând a fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4962 secunde