A făcut preinfarct la volan! Accident cu trei victime

240
A făcut preinfarct la volan! Accident cu trei victime - ddd-1580204725.jpg

Articole recomandate

Un accident cu trei victime a avut loc, marți dimineață, pe DJ 221, la fața locului fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brăila, Ștefan Stoian, citat de Agerpres.

Un bărbat de 67 de ani, din județul Covasna, în timp ce conducea un autoturism în comuna Romanu, la intersecția cu DJ 221, nu a acordat prioritate unui autovehicul condus regulamentar de o brăileancă de 41 de ani, care se deplasa dinspre Gemenele spre Cazasu, și a intrat în coliziune cu aceasta. În urma impactului a rezultat rănirea șoferului din Covasna, care a fost scos din mașină cu ajutorul echipajului de descarcerare al ISU Brăila. El se află în stare gravă, fiind suspectat că ar fi făcut un preinfarct. A mai fost rănită o pasageră în vârstă de 66 de ani, aflată în mașină cu acesta, care a fost transportată la UPU de o ambulanță SMURD, și șoferița din cealaltă mașină implicată în accident, care a refuzat transportarea la spital.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Brăila, șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, iar șoferul din Covasna urmează să fie testat cu aparatul etilotest la spital.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5668 secunde