A făcut scandal împotriva "mafiei" din Justiție

461
A făcut scandal împotriva
Un bărbat nemulțumit de o hotărâre judecătorească a animat, ieri dimineață, atmosfera de vacanță de la Palatul de Justiție. El a făcut un scandal monstru la instanțele de judecată, acuzând "mafia" din justiție, țipând în stânga și-n dreapta. Abia după vreo două ore de scandal, timp în care a "mobilizat" polițiști și jandarmi la fața locului, bărbatul a părăsit instan-țele de judecată cu o amendă de 1.000 de lei în buzunar, acordată de jandarmi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.
Totul s-a petrecut, ieri, în jurul orei 11, când Costică Jaca, de 55 de ani, din Constanța, a început să urle cât îl țineau plămânii că, din cauza nedreptății făcute de justiție, a ajuns să plătească chirie pentru un imobil "proprietate personală".
Din câte se pare, nemulțumirea omului datează de cinci ani, când proprietarul terenului pe care e construită casa în care locuiește, de pe strada Constantin Brătescu nr. 12, a revendicat pământul și a câștigat procesul. Proprietarul a impus o chirie lunară, pe care Jaca nu a vrut să o plătească, și a formulat contestații peste contestații și plângeri peste plângeri, dar toate respinse.
După ce a țipat o vreme afară, Costică Jaca a intrat în Palatul de Justiție, unde a înjurat magistrații și nu numai. Jandarmii care asigură paza au încercat să-l potolească cu vorba bună, dar fără succes. Mai mult, la un moment dat, bărbatul a început să tremure, iar jandarmii au chemat o ambulanță. Numai că, la vederea medicilor, Costică Jaca le-a strigat: "Ce căutați aici? Cine v-a chemat?", refuzând să primească vreun ajutor medical.
După tot acest "spectacol", Jaca a fost amendat cu suma de 1.000 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice - după cum ne-a declarat plt. maj. Livius Iordănescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4686 secunde