A fost găsit elevul dispărut fără urmă, după ce părinții l-au certat pentru nota de la simularea Evaluării Naționale

1000
A fost găsit elevul dispărut fără urmă, după ce părinții l-au certat pentru nota de la simularea Evaluării Naționale - img1-1553519006.jpg

Articole recomandate

Ciprian Gugu, adolescentul de 15 ani din Fărcășești, Gorj, dispărut fără urmă după ce ar fi fost certat de părinți pentru nota mică de la simularea Evaluării Naționale, a fost găsit.


Potrivit poliției, băiatul a fost dat în urmărire națională, după ce a dispărut în condiții suspecte, având în vedere că nu a mai plecat de acasă niciodată și nici nu a creat probleme până acum părinților. Politistii Tf l au gasit astazi...in gara din Caracal.


Astăzi, minorul Ciprian Gugu a fost găsit de polițiștii gorjeni în gara din Caracal, scrie observator.tv

"Astăzi, în jurul orei 13:30, minorul Gugu Ciprian Gabriel a fost identificat de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Caracal, pe raza localității. În momentul de față, minorul este audiat pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările în care a ajuns în zona respectivă", a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj

Reamintim că Ciprian Gugu a dispărut fără urmă în urmă cu patru zile, după ce fugit de acasă în urmă cu patru zile.

Băiatul în vârstă de 15 ani ar fi dispărut după ce a fost certat de părinți pentru că a luat note mici la testele de simulare ale Evaluării Naționale.

Tânărul ar fi plecat de acasă joi, în urma unor discuții aprinse purtate cu mama lui, care i-ar fi cerut telefonul și nu l-ar mai fi lăsat să plece la Rovinari, la antrenamentele de fotbal, pentru că ar fi primit o notă mică la matematică. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7606 secunde