Probe noi în dosarul crimei

A fost găsită poșeta Larei Șaban și o mochetă plină de sânge

586
1
A fost găsită poșeta Larei Șaban și o mochetă plină de sânge - larasaban-1347430678.jpg

Cercetările în dosarul privind moartea constănțencei Lara Șaban continuă. La începutul acestei săptămâni, polițiștii constănțeni și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța s-au întors în liziera de la marginea orașului Năvodari, unde a fost găsit cadavrul tinerei, în căutare de noi probe.

Cu această ocazie au fost găsite o poșetă identică cu cea pe care femeia o purta în seara în care a fost ucisă, iar anchetatorii au convingerea că este vorba de poșeta acesteia; totodată, a fost găsită și o mochetă gri, plină de sânge, despre care oamenii legii spun că este cea din apartamentul tinerei, unde a avut loc crima.
Cele două dovezi au fost ridicate și urmează să fie analizate.
Potrivit oamenilor legii, în poșetă au fost găsite două brichete, două perechi de ochelari de soare și șervețele nazale, iar una dintre bretele este ruptă, ca și cum poșeta ar fi fost smulsă.
Reamintim că suspecți de uciderea tinerei de 27 de ani sunt fratele ei, Gilberto Șaban, și prietenul acestuia, George Davidescu. Ambii au susținut însă că sunt nevinovați și că femeia ar fi fost ucisă de doi cetățeni turci.



Comentează știrea

Lite
12 septembrie 2012
k2

Fi-v-ar cioara naibii sa va fie. Eu i-a aduna pe toti pe stadion si le-as da la toti mitraliere si grenade sa se rezolve acolo unul pe altul.

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Bătrân omorât în bătaie
Pagina a fost generata in 0.2371 secunde