A fost înjurat de mamă și a cedat. Detalii șocante ale crimei de pe strada Burada

1409
1
A fost înjurat de mamă și a cedat. Detalii șocante ale crimei de pe strada Burada - crima-1508769231.jpg

Articole de la același autor

Au ieșit la iveală detalii incredibile din ancheta coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în urma crimei de pe strada Theodor Burada. Criminalul și-ar fi călcat în picioare prietenul de-o viață până la moarte, pentru că a fost înjurat de mamă. 


O partidă de pescuit s-a terminat tragic pentru doi bărbați, care aveau în spate o prietenie de peste 40 de ani. Unul dintre ei a ajuns în arest, iar altul în mormânt. Totul a avut loc week-end-ul trecut, cadrele medicale din Constanța fiind sesizate cu privire la un bărbat, în vârstă de 62 de ani, găsit în stop cardiorespirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul bărbatului. 


Înainte de bătaie, cei doi prieteni au mers la o partidă de pescuit, timp în care s-au cinstit bine. După ce s-au întors de la pescuit, au mers la locuința agresorului, Bantaș Panaite, pe strada Theodor Burada, unde au continuat să consume alcool. La un moment dat, victima a plecat spre casă, însă a revenit după câteva minute în locuința agresorului, acuzându-l că i-a furat mulineta și l-a înjurat pe acesta de mamă. 


Potrivit anchetatorilor, Bantaș Panaite s-a enervat peste măsură la auzul injuriilor, întrucât mama sa decedase în urmă cu puțin timp, motiv pentru care a pus mâna pe o coadă de mătură și a început să-și bată prietenul. Furia agresorului nu s-a consumat după câteva lovituri, acesta continuând să-l lovească cu pumnii și picioarele, până când victima a intrat în stop cardiorespirator, într-o baltă de sânge. 


"Ca urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de omor, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au identificat și reținut un bărbat de 58 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei. Bărbatul a fost reținut inițial, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore", a declarat Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța. 


Bantaș Panaite a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Acesta a fost prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru o lună. 


"Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța - ca fiind întemeiată. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bantaș Panainte, pe o perioadă de 30 de zile, cu începere de la data de 23 octombrie 2017 și până la data de 21 noiembrie 2017 inclusiv", se spune în decizia judecătorilor. Criminalul riscă între 10 și 20 de ani de închisoare. 


Comentează știrea

eugen
24 octombrie 2017
prietenii pe viata si moarte

carasu este de vina la peste ma refer

Pagina a fost generata in 0.4743 secunde