A fost prins criminalul care a ucis în noaptea de Crăciun

172
A fost prins criminalul care a ucis în noaptea de Crăciun - 2ianuariecriminaldorobantu-1388664402.jpg

Articole de la același autor

Anchetatorii au dat de urma tânărului suspectat că, în prima zi de Crăciun, a ucis o femeie, pe care a înjunghiat-o de mai multe ori în spate, după care i-a dat foc. Suspectul, identificat ca fiind Mihai Cazacu, de 21 de ani, a fost prins, ieri după-amiază, în localitatea Mihail Kogălniceanu. Polițiștii îl căutau de câteva zile, având indicii privind vinovăția lui. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, în apropierea locuinței femeii a fost găsit un adidas cu urme de sânge, iar martorii au povestit că acest tânăr ar fi plecat din discotecă, în noaptea respectivă, iar la întoarcere le-a făcut cinste celor prezenți cu trei navete de bere. După crimă, tânărul a dispărut din localitate.
Potrivit acelorași surse, incendiul care a mistuit trupul neînsuflețit al femeii de 67 de ani, ar fi pornit de la o țigară, aruncată de suspect.
Ieri, Mihai Cazacu a fost reținut și urmează să fie dus în fața procurorilor cu propunere de arestare preventivă. Anchetatorii urmează, de asemenea, să facă o reconstituire a traseului urmat de suspect în noaptea respectivă și a modului în care a comis crima.
Localnicii din Dorobanțu spun că victima, Mita Răileanu, locuia singură, copiii ei fiind mutați în alte localități, era o femeie care trăia dintr-o pensie de 350 de lei și din ceea ce mai câștiga lucrând cu ziua. Se pare că criminalul a ucis-o pentru a-i fura 300 de lei. El este acuzat de omor calificat, distrugere și violare de domiciliu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4214 secunde