A fugit cu mașina pe care trebuia să o ducă la reparat

176
1
A fugit cu mașina  pe care trebuia  să o ducă la reparat - afugitcumasinareparat-1423067808.jpg

Articole de la același autor

O femeie a cerut sprijinul polițiștilor din Eforie, după ce a constatat că omul care locuia în casa ei de aproape un an a fugit cu mașina ei. Reclamanta le-a povestit oamenilor legii că, luni după-amiază, în jurul orei 16,00, l-a rugat pe Daniel G., de 44 de ani, din București - care locuia în casa ei din mai 2014 - să-i ducă mașina la reparat, la un service auto din Tuzla. Însă bărbatul a încercat să fugă cu autoturismul.

În baza declarației depuse de proprietară, oamenii legii au dat în urmărire autoturismul, au dat de urma lui și astfel au reușit să-l găsească și pe suspect și să recupereze și mașina. Bunul a fost înapoiat reclamantei, iar suspectul s-a ales cu dosar penal pentru abuz de încredere.

Comentează știrea

rodica
5 februarie 2015
lucru pentru toti, simplu si repede!

Lucru pentru toti, simplu si repede! Suntem un fenomen in continua crestere! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7715 secunde