Concurs A fugit de polițiști, dar a lovit cu mașina un stâlp și-un copac de pe drum

665

Articole de la același autor

Un bărbat din comuna Limanu este cercetat de polițiștii din localitatea Independența pentru că nu a oprit la semnalul regulamentar, conducea fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, precum și pentru furtul unui autoturim.
În noaptea de 21 spre 22 martie, Florin Neacșu, de 35 de ani, se deplasa cu un autoturism pe DJ392 în localitatea Independența, moment în care i-a fost solicitată oprirea, prin semnalul regulamentar, de către polițiști.
Bărbatul nu a dat doi bani pe ei, continuându-și drumul.
Oamenii legii au pornit pe urmele lui, cu autoturismul din dotare, bărbatul fiind găsit ulterior, cu mașina avariată, după ce lovise un stâlp și un pom aflați în afara părții carosabile.
Mai mult, din cercetări a reieșit că tânărul care se afla la volan nu poseda permis de conducere, iar autoturismul aparținea unei societăți comerciale, fiind sustras din incinta Șantierului Naval Mangalia.
Potrivit anchetatorilor, s-a procedat la testarea alcoolscopică cu etilotestul "Drager", constatându-se o imbibație alcoolică de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice de sânge și i s-a întocmit dosar penal pentru patru capete de acuzare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0405 secunde