A fugit din arestul IPJ. Poliștii sunt în alertă!

100
A fugit din arestul IPJ. Poliștii sunt în alertă! - politiafotootiliamuresan1-1471192728.jpg

Articole recomandate

Bărbatul acuzat de furturi din locuință, care a evadat, duminică după-amiază, din arestul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, este din județul Covasna și are 45 de ani. Poliția a făcut publice semnalmentele bărbatului și a instituit filtre pentru prinderea acestuia, scrie News.ro.

Potrivit polițiștilor, bărbatul, care este acuzat de furturi din locuință, a evadat, în cursul după-amiezii de duminică, din Centrul de reținere și arestare preventivă a IPJ Cluj.

Astfel, potrivit semnalmentelor date publicității de IPJ Cluj, bărbatul evadat are 1,75 metri înălțime, părul negru și ochii căprui, iar la data evadării purta un tricou de culoare închisă și blugi.

Până la ora actuală, nu se cunosc împrejurările în care a reușit bărbatul să fugă din arestul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Pentru prinderea evadatului, Poliția a organizat filtre la ieșirile din Cluj-Napoca și verifică autobuzele și mașinile de transport marfă. Totodată, polițiștii clujeni acționează în sistem integrat cu colegii lor din celelalte județe pentru depistarea acestuia.

În paralel, pe plan intern a fost declanșată o anchetă pentru stabilirea exactă a condițiilor în care bărbatul a părăsit Centrul de reținere și arestare preventivă.

Polițiștii roagă cetățenii care pot da informații despre bărbatul evadat să apeleze numărul unic de urgență 112, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2095 secunde