A fugit din Spitalul Județean și nu l-a mai văzut nimeni

137
A fugit din Spitalul Județean și nu l-a mai văzut nimeni - untitled-1408021955.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați cu privire la dispariția lui Costel Ursu, de 44 de ani, din satul Lumina, comuna Lumina, județ Constanța. Luni, 11 august, ora 11.30, acesta a plecat voluntar de pe holul Spitalului Clinic de Urgență Constanta, unde fusese transportat cu ambulanța de la domiciliu. Până în prezent, nimeni nu l-a mai văzut pe bărbat. În urma verificărilor s-a stabilit că persoana în cauză suferă de afecțiuni psihice.

Semnalmentele bărbatului sunt: 1,72 metri, 75 kilograme, constituție normală, păr brunet cu firul drept, tuns scurt, față rotundă, ochi căprui mari, nebărbierit, buze groase.

La data dispariției, acesta purta un tricou cu guler culoare galben cu dungi orizontale albe, pantaloni culoare gri deschis cu inscripția "SPORT" și imprimeu reprezentând două palete de tenis, papuci din plastic culoare albastru închis.

Cei care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Secția 3 Poliție Constanța sau dispeceratul I.P.J. Constanța, telefon 0241/611.364, interior 20005.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3979 secunde