A incendiat casa fiicei vitrege pentru că soția a intentat divorț

88
A incendiat casa  fiicei vitrege pentru că soția a intentat divorț - incendiu-1380898446.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 56 de ani este reținut de polițiștii constănțeni pentru că a incendiat casa în care locuia împreună cu fosta soție.

Polițiștii Postului de Poliție Corbu au fost sesizați, prin apelul unic de urgență, faptul că la o locuință situată pe strada Păcii, la numărul 5, din comuna Corbu, a izbucnit un incendiu. În urma cercetărilor, oamenii legii, împreună cu pompierii de la ISU Dobrogea, au stabilit faptul că incendiul ar fi fost provocat.

Ancheta a fost continuată de către polițiștii Postului de Poliție Corbu, sub coordonarea Parchetului Judecătoriei Constanța. Astfel, oamenii legii au constatat că principalul suspect pentru provocarea incendiului este Florin Mihai Ciu-lică, de 56 de ani, din Năvo-dari, care locuia de câțiva ani cu soția în locuința de pe strada Păcii. Casa, însă, era a fiicei femeii, care a hotărât să le-o pună la dispoziție atâta timp cât sunt împreună, pentru a avea un acoperiș deasupra capului.

Polițiștii spun că bărbatul era căsătorit cu mama proprietarei care, după căsătorie, l-a luat în spațiu, pentru a putea locui legal în Corbu. La un moment dat, bărbatul ar fi luat calea băuturii, devenind violent, motiv pentru care femeia a decis că este mai bine să divorțeze. În momentul în care a intentat divorț, femeia a plecat din casa în care locuia împreună cu soțul ei. Vrând să facă un gest de bunăvoință, fiica femeii i-a pus în vedere tatălui vitreg că îl mai lasă să locuiască o perioadă în casă, până își găsește un alt loc unde să stea, după care trebuie să elibereze locuința.

Supărat pe situație, bărbatul de 56 de ani le-a amenințat pe fosta soție și fiica acesteia că le va omorî și că va incendia casa, fapt pe care l-a și pus în practică, spun polițiștii. Bărbatul a scos toate hainele din și-fonier, le-a adunat într-o cameră, le-a stropit cu motorină, după care a început să stropească și canapelele, paturile și mobila. A dat foc cu ajutorul unei brichete și a încuiat ușa în urma sa, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță și depus în arestul IPJ Constanța, urmând a fi prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0933 secunde