A încercat să vândă 25 de monede romane pe internet și s-a ales cu dosar penal

754
2
A încercat să vândă 25 de monede romane pe internet și s-a ales cu dosar penal - monede-1486465754.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Craiova este cercetat de polițiști după ce a încercat să vândă 25 de monede romane pe internet, acasă la el anchetatorii descoperind mai multe obiecte de patrimoniu care ar fi fost sustrase dintr-un sit arheologic. Obiectele au fost confiscate, anchetatorii deschizând un dosar penal pentru furt și accesul cu detectoare de metale sau utilizarea lor în zonele cu patrimoniu arheologic, fără autorizare.


Bărbatul care a încercat să vândă 25 de monede romane pe internet a fost contactat de către o polițistă sub acoperire care s-a dat drept client și i-a spus acestuia că vrea să cumpere obiectele de patrimoniu.


Monedele au fost confiscate, iar bărbatul a fost dus la audieri la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj. Ulterior, anchetatorii au făcut percheziții acasă la acesta, descoperind mai multe obiecte de patrimoniu, între care și două brățări din monede antice.


"În baza unui mandat de percheziție emis de magistrații Judecătoriei Craiova s-a procedat la percheziționarea locuinței acestuia de unde au mai fost ridicate două brățări alcătuite din monede antice, precum și un lot de 24 de monede antice, 6 tetradrahme thasiene, o drahmă Histria și 17 monede din perioada creștină", a declarat Amelia Barbu, ofițer de relații publice al IPJ Dolj.


Toate obiectele ridicate vor fi expertizate de specialiști în domeniu pentru a se stabili sit-ul arheologic de unde au fost sustrase.








Comentează știrea

ancuta
7 februarie 2017
Excrocii si incompetentii diicot !

ia auzi domne" sa ales cu dosar penal pentur ca vinde monede ( vechituri de doi lei ) asta oentur ca nu a dat mita si la porcii de la diicot , acesti fututi in cap si incompetenti ordinari care umbla numai cu cersitu la fel ca si vagaboanta de kovesi

Dragnea
7 februarie 2017
Huoooo Politiei !!!

În tările din vestul europei si in SUA dacă ai găsit ceva în pământ sau apă este al tău , numai la noi ti se confiscă si faci puscărie sau te alegi cu dosar penal , halal justitie.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9158 secunde