A murit în urma impactului cu un pom

496

Articole de la același autor

Duminică după-amiază, în afara localității Negrești, a avut loc un accident rutier deosebit de grav în urma căruia un tânăr de 25 de ani, din Cobadin, și-a pierdut viața.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Constanța, subinspector Marius Ghiță, accidentul s-a petrecut la ora 17,40, când Amet Ghiulem Eden, de 25 de ani, din Cobadin, conducea un autoturism marca Volkswagen, cu numărul de înmatriculare EF 04061, dinspre Independența spre Negrești.
Din cauza neatenției, șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului, pe sensul său de mers.
În urma impactului deosebit de violent, șoferul autoturismului a decedat pe loc. A fost nevoie de intervenția militarilor de la descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" pentru a scoate din mașină trupul neînsuflețit al tânărului.
În urma verificărilor, s-a stabilit că autorizația de circulație provizorie pentru autoturismul implicat în accident era expirată din data de 6 mai 2008.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7126 secunde