A murit la 90 de ani, pe holurile Judecătoriei. "Trebuia să moară aici…"

825
1
A murit la 90 de ani,  pe holurile Judecătoriei.

Articole de la același autor

Agitație mare, ieri, la Judecătoria Constanța. Un bărbat în vârstă de 90 de ani a decedat pe holurile instituției. Aurel Vâlcu era o persoană cunoscută acolo, având în vedere meseria pe care a practicat-o zeci de ani. Era un profesionist apreciat de mulți, așadar expertizele sale cântăreau greu în procesele în care i se cereau astfel de lucrări. Ieri, acestuia i s-a făcut brusc rău. Un echipaj SMURD a ajuns imediat la Judecătoria Constanța, însă nu a mai putut face nimic. A fost găsit în stop cardio-respirator și nu a răspuns la manevrele de resuscitare efectuate.

Cei care l-au cunoscut spun însă că nu avea probleme de sănătate, în ciuda vârstei înaintate. O vecină a acestuia a mers ieri de urgență la Judecătorie, și asta pentru că bărbatul nu are rude apropiate la Constanța. Aceasta spune că așa a fost să fie, să moară acolo, făcându-și meseria: "Era expert contabil. Venea și susținea procese. I s-a făcut rău și atât. Era perfect sănătos. Nu avea nicio problemă. Trebuia să moară aici... Eu am lucrat cu dumnealui. M-a anunțat o soră de a mea și am venit. Nu are pe nimeni aici. Are în București toate rudele. I-am anunțat. Un expert contabil foarte bun…".

Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă. 

Comentează știrea

teh59
7 noiembrie 2013
oare era indispensabil???

dumnezeu sa-l odihneasca..dar sa ma ierte dumnezeu..la 90 ani.. trebuia sa aiba bun simt sa renunte...de aceea nu au tinerii loc de munca.. nu-i mai satura pe cei batrani dracul.. nu putea sa faca aceeasi expertiza un tanar??? dadea la copii lui hrana imbunatatita..dar aici intervine altceva.. daca fac o expertiza gresita.. scapa.. senili..si unui om sarac..pretul unei alte expertize.. il face sa se lase pagubas

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
Stire din Diverse : A murit inventatorul doner kebab
Pagina a fost generata in 0.5843 secunde