Grav accident rutier pe drumul dinspre Valu lui Traian spre Constanța

A murit lovită de patru mașini!

615
A murit lovită de patru mașini! - accident3650x4001325580178135028-1350419190.jpg
O femeie a murit, luni seară, pe drumul ce leagă Valu lui Traian de Constanța, după ce a fost lovită de patru mașini. Totul s-a întâmplat din cauză că o femeie a încercat să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure. 


Polițiștii de la Rutieră spun că tragedia s-a petrecut în jurul orei 20, când Marius Muscă, de 38 de ani, care conducea o mașină de teren dinspre Valu lui Traian spre Constanța, pe banda a doua, a surprins-o și accidentat-o pe Elena Damian, de 58 de ani, din Constanța, care traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

Culmea este că, după ce a fost spulberată de mașina de teren, victima a mai fost lovită de alte trei autoturisme care circulau spre Constanța. Femeia nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Medicii care s-au deplasat la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul victimei, corpul acesteia prezentând răni foarte grave, incompatibile cu viața.

Polițiștii de la Rutieră efectuează cercetări în vederea stabilirii condițiilor și cauzelor care au produs tragedia. De precizat că ancheta îi vizează pe toți cei patru șoferi care au lovit-o pe victimă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3867 secunde