A murit tânăra implicată în accidentul grav de pe Nicolae Iorga

1170
2
A murit tânăra implicată în accidentul grav de pe Nicolae Iorga - tanaraaccident-1382284197.jpg

Articole de la același autor

Elisabeta Toancă, de 27 de ani, victima accidentului rutier grav petrecut joi, la intersecția străzilor Nicolae Iorga și Mircea cel Bătrân, a decedat duminică dimineață. 


Reamintim că joi, Marian Ciurea, de 43 ani, din Năvodari, în timp ce se afla staționat cu o autoutilitară pe strada Mircea cel Bătrân, cu sensul de mers dinspre bulevardul Mamaia către strada Nicolae Iorga, din cauza neasigurării la punerea în mișcare de pe loc, pentru a se încadra prin viraj stânga pe strada Nicolae Iorga, l-a obligat pe Marius Andrei Gombar, de 23 de ani, din Constanța, care conducea un Volkswagen Golf pe strada Mircea cel Bătrân, să vireze dreapta pentru a evita impactul, moment în care acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă, unde a accidentat-o grav pe Elisabeta Toancă, de 27 de ani, care se deplasa regulamentar. În urma accidentului, Volkswa-genul a lovit se-maforul intersec-ției, pe care l-a rupt, lovind-o pe tânără, care a fost, mai apoi, proiectată într-un stâlp de iluminat public. Șoferii nu au consu-mat băuturi alcoolice. Aceștia vor fi cercetați pentru ucidere din culpă.



Comentează știrea

noni
21 octombrie 2013
Dumnezeu sa o ierte !

Stii cand pleci de acasa, nu stii insa daca si cand mai ajungi inapoi, ea e dovada.

viva
21 octombrie 2013
sms

Iti doresti un venit de cateva sute Euro pe luna ? Recrutam colaboratori ambitiosi si seriosi pentru o activitate online si part-time platita intr-un mod performant. Asiguram seriozitate maxima. Se ofera BONUS de bun Venit! Inscriere GRATUITA ! Dupa inregistrare Informatii detaliate veti primii pe Email. Mai multe informatii gasiti aici.>> http://bit.ly/1aSrviH

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4792 secunde