A omorât-o cu "sânge rece"!

412
Duminică, în evidențele Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe Marcel Cătăraru, față de care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de omor calificat.
În fapt, s-a reținut că în seara zilei de 28 august, în jurul orelor 21,00, învinuitul Marcel Cătăraru, a dorit să se răzbune pe victima N.M.-G. în vârstă de 23 de ani, și a stabilit încă de la domiciliul său o întâlnire cu aceasta într-o zonă de la periferia municipiului Tulcea, cu intenția de a-i lua viața. Victima a acceptat să se întâlnească cu Cătăraru Marcel deoarece îl cunoștea de aproximativ zece ani. Agresorul a premeditat să-i ia viața femeii în cartierul în care aceasta locuia, unde se afla un teren abrupt spre linia ferată.
S-a întâlnit cu victima în locul unde plănuise și deoarece victima i-a spus că nu poate fi prietena lui, inculpatul a împins-o. Femeia a căzut pe un platou, la o distanță de aproximativ 1,5 metri față de locul în care a stat de vorbă cu autorul, în urmă cu puțin timp. Fata s-a apucat de vegetație încercând să se salveze, însă agresorul și-a continuat cu strictețe planul de a elimina victima definitiv. Astfel, el i-a întins mâna, dându-i de înțeles că vrea să-i acorde un ajutor, însă prinzând-o de mână, Cătăraru a împins-o din nou în gol pentru a se asigura că fata va muri.
Ca să fie sigur că fata va muri, acesta a coborât pe niște scări până la locul pe unde trecea linia de cale ferată și din cauza faptului că victima mai mișca, a tras-o în vegetație, pentru a nu fi găsită de cineva, după care a strâns-o de gât până ce a fost sigur că nu mai trăiește.
După câteva ore, în cursul nopții de 28 spre 29 august, agresorul a avut o ultimă sclipire de umanitate. Astfel, din cauza mustrărilor de conștiință s-a autodenunțat organelor de poliție.
Învinuitul Marcel Cătăraru a fost reținut pentru 24 de ore de câtre procuror, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat Tribunalului Tulcea cu propunerea de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 29 August 2011
Stire din Eveniment : Crimă la Aliman
Pagina a fost generata in 1.4419 secunde