A omorât un om și a fugit de la locul accidentului

664
Șoferul unui autoturism care a accidentat mortal un bărbat iar apoi a fugit de la locul faptei a fost prins de polițiștii de la Rutieră după patru ore de la producerea evenimentului.
Potrivit anchetatorilor, Alexe Stancu, de 32 de ani, din Ciocârlia a condus, în noaptea de luni spre marți, un autoturism VW Golf înmatriculat în Bulgaria dinspre Cobadin către Ciocârlia, moment în care a lovit mortal un bărbat. Oamenii legii au precizat că, în loc să rămână la locul accidentului și să anunțe polițiștii, șoferul a
fugit și a încercat să-și piardă urma.
Tot în aceeași noapte, trupul unui bărbat deocamdată neiden-tificat a fost găsit de oamenii legii pe marginea șoselei, după ce a fost lovit în plin de un șofer care a părăsit locul accidentului. Mărturia unui alt conducător auto care, în apropiere de locul unde a fost găsită victima, s-a intersectat cu șoferul fugar, a făcut lumină în ancheta deschisă de polițiștii de la Rutieră. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că a văzut trecând în mare viteză un Volkswagen Golf argintiu înmatriculat în Bulgaria. Oamenii legii au început să caute un Volkswagen argintiu și pe șoferul fugar, iar după patru ore au ajuns acasă la Alexe Stancu. Inițial, el a negat că ar fi accidentat pe cineva, însă, în cele din urmă a recunoscut.
Tânărul le-a spus oamenilor legii că băuse câteva beri și se îndrepta spre casă când s-a produs accidentul. A încercat să-l evite pe bărbatul culcat pe șosea, dar nu a reușit. El a precizat că după aproximativ 30 de metri a oprit, cu intenția de a verifica starea victimei, dar s-a răzgândit și a fugit.
În urma testării cu aparatul Drager s-a stabilit că Stancu avea o alcoolemie de 0,05 alcool pur în aerul expirat. El este acum cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Totodată, polițiștii i-au reținut permisul de conducere până la finalizarea cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0321 secunde