A plecat la muncă în Anglia. Familia nu mai știe nimic de ea

158

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au demarat o anchetă, pentru găsirea unei tinere de 27 de ani, din Cernavodă, care a plecat la muncă în străinătate, iar familia nu mai știe nimic despre ea de patru luni.

Rudele le-au spus polițiștilor că, în noiembrie anul trecut, Mariana Panait a plecat să muncească în Anglia, într-un magazin de cosmetice din orașul Lester. Nu era prima dată când lucra în orașul respectiv, au mai spus rudele, ci în ultimii doi ani a mers constant în Anglia, la interval de câteva luni.

Ultima dată când familia a luat legătura cu tânăra a fost pe 2 martie, atunci când tânăra a telefonat acasă. De atunci, rudele nu mai știu nimic despre ea și se tem că s-a întâmplat o nenorocire, căci nu au mai putut să o contacteze.

Semnalmentele tinerei sunt: 1,65 metri înălțime, 68 kilograme, ten măsliniu, păr vopsit blond, lung, ondulat, față rotundă, ochi mari, căprui, nas subțire, lung, gură mică, buze groase, pe pulpa piciorului stâng are o cicatrice de aproximativ zece centimetri, urmare a unei arsuri.

Persoanele care pot furniza informații în legătură cu această tânără sunt rugate să contacteze polițiștii la Dispeceratul Poliției Constanța, telefon 0241.611.364, interior 20005.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Iulie 2014
Stire din Economie : Caravana Enterprise Europe Network
Pagina a fost generata in 0.4655 secunde